رفتن کیروش یا استیضاح وزیر؟ ( 2 سوال اساسی)
بحث ماندن یا نماندن کیروش ممکن است به آنجا برسد که حتی وزیر هم به مرحله استیضاح برسد.
این مساله از مسائلی است که می تواند ضعف سیاست های ما را نشان دهد که علیرغم اینکه برنامه ریزی درست و چارت وظایف مشخصی موجود نیست،با تغییر در یک رشته ورزشی(هرچقدر پرطرفدار) می توان وزیر یک مملکت را استیضاح کرد.
اما از این قضیه که بگذریم میرسیم به خود خبر که در یکی از رسانه های اینترنتی اصلاح طلب منتشر شده،طبیعتا هر شخص یا مجموعه وابسته به نهادی ،تمایل و گرایشی طبیعی به سمت نهاد متبوع خود دارد و حال آنکه گزارش های خبرگزاری مذکور جهت مثبتی نسبت به تصمیم های دولتی دارد،اما آنچه به وضوح مشاهده می شود جهت گیری های مردمی درباره نتایج اخبار است.
این نیز طبیعی است که هر فرد با توجه به دیدگاه سیاسی و جناحی خود،از خبرگزاری های جناح خود استفاده نماید و نگاهی به سوی دیگر رسانه ها داشته باشد.
من خبر را خواندم،و همچنین نظرات که همیشه مهمترین بخش خبر هاست و برای من 2 سوال مطرح شد:
1- چرا مردم ما بر این تصور هستند که اگر رایی که به صندوق ریختند به نام یک فرد باشد که هم اکنون نیز ریاست جمهوری بر عهده اوست باید تمام قد از تمامی فعالیت های وی حمایت کنند؟(با توجه به متن نظر یکی از کاربران که این گونه می گوید : کاملا درست است . پس به نظر شما باید بنشینیم تا این آقای وزیر فاتحه ورزش ایران را بخواند.. نه.. بهتر است اگر د.وولت در دخالت در فوتبال لجبازی کرد نمایندگان مجلس اقدام نمایند . من به روحانی رای دادم اما اگر این دستگاه وزارت ورزش به اینگونه فعالیت ها ادامه دهد دیگر به او رای نمی دهم.. مجلس حتی باید از وزیر بپرسد آقای سیاسی چگونه به فوتبال آمد.. حتی اگر مجلس هم کوتاهی کند به فیفا باید متوسل شد تا با تعلیق ایران دخالت دولت در فوتبال را حذف کند)
2- چه اتفاقی در فرهنگ تعامل مردم پیش آمده که مردم به صراحت در مقابل یکدیگر(حتی مجازی) می ایستند و در مقابل هم موضع میگیرند و از لفظ هایی همچون بیسواد و ... استفاده می کنند؟
البته جواب سوال دوم کاملا واضح است و اگر فردی از مسئولین خواند می توانند این را به گوش گوینده برساند.
عرض دیگری نیست ، والسلام علی من التبع الهدی
- ۹۴/۰۱/۱۲